top of page

Persoonlijke coaching / ACT therapie

       

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je persoonlijke ontwikkeling, werk, of /en relaties? Mogelijk een gevoel van angst, het even niet meer zien zitten, verdriet, is dit het nou ? Wil jij meer uit het leven halen?

Dan is het fijn om iemand te hebben die met jou meekijkt en een frisse blik erop werpt met als resultaat dat jij weer lekkerder in je vel gaat zitten. 

Als coach/ACT-therapeut maak ik samen met jou een plan van aanpak. Een concreet plan met een missie!

Een plan waarin jij begrijpt waarom, begrijpt hoe en leert de regie weer in eigen handen te nemen.

Ook ondersteun ik u graag in loopbaanbegeleiding.

Succes en zelfkennis hebben een grote verbinding met elkaar. Als jij graag een andere stap in je carrière wil zetten dan is het goed om te weten wat jij met jouw talenten kan doen.

Welke vorm van coachen u ook kiest,  comfortabel met jezelf dat is het doel! Hoe heerlijk zou dat zijn :-)

 

Ik help je graag met:

  • Persoonlijke groei

  • Loopbaanbegeleiding

  • Stressklachten

  • Public speaking

  • Burn-out

  • Assertiviteit

  • Makkelijker contact maken met anderen.

Wil jij kijken hoe psychologisch flexibel je bent? Doe dan de gratis test.

NB: Ook via Skype of Zoom kan er loopbaanbegeleiding en persoonlijke coaching plaatsvinden indien u niet de mogelijkheid heeft om op locatie aanwezig te zijn of online is gewoon gewenst.

 

 

 

 

Bewegen-richting-flexibiliteit.jpg

Klantbeleving november 2019:

 

In augustus ben ik in een depressie terecht gekomen. Aangezien gerichte hulp op zich liet wachten en ik tot die tijd graag met mezelf aan de slag wilde, ben ik bij Anouk in therapie gegaan. Zij heeft mij een luisterend oor geboden en heeft me tools aangereikt die me hebben geholpen en inzichten hebben gegeven. I

 

Ik vind Anouk een prettig persoon en voel me op mijn gemak bij haar. Wat ik het meest fijn vind is dat zij mij als gelijkwaardig behandeld, iets wat ik eerder met andere behandelaren anders heb ervaren.

 

De ruimte waar de sessies plaatsvinden vind ik prettig en haar kat Bo die vaak bij de sessies aanwezig is (naar wens) geeft mij een rustgevend en huiselijk gevoel. Anouk maakt het me altijd comfortabel met een lekkere kop thee en een stukje chocolade, iets wat misschien bijzaak is, maar wat er zeker aan mee helpt om je op je gemak te stellen. Kortom, zij heeft mij fijn geholpen in de tijd totdat ik terecht kon voor gerichte hulp..

bottom of page