top of page
Wie is Anouk?

Even voorstellen .....

 

Ik ben Anouk. Een vrolijk mens die van het leven houdt. Iemand die houdt van een goed gesprek en daar de diepte in zoekt. Humor en relativeringsvermogen ontbreekt daarbij zeker niet. Gedreven door liefdevolle mensen, familie, kunst, natuur, muziek, spiritualiteit met beide voeten op de grond en soms wat pasjes op de dansvloer.

 

Als trainer/coach is het mijn missie om mensen verder te helpen in de volgende stap in hun ontwikkeling. Ontwikkeling kan gaan over carrière, talenten ontdekken of effectiever communiceren. 

Maar ook van die vervelende angstaanvallen afkomen of jouw zelfvertrouwen vergroten is ontwikkeling. En ontwikkeling is groei om dichter bij jezelf te komen en je daar goed bij te voelen.

 

Met veel passie en empathie begeleid ik al jaren mensen met hun blokkades en strubbelingen. Zowel in groepen als persoonlijk en zowel zakelijk als privé.

 

Wat is mijn drijfveer? Wat is er nu mooier dan mensen te zien groeien? Weer te kunnen genieten, gelukkiger en tevreden in het leven staan en succesvol te zijn op hun eigen manier. Het geeft mij energie en voldoening !

 

Ik gebruik 4 pijlers in mijn trainingen en trajecten: horen, zien, voelen en ervaren. Veel van de trainingen en oefeningen die ik geef heb ik zelf ook ervaren en weet daardoor wat het kan brengen.

 

Met een didactische achtergrond die vervolgens is uitgebreid naar een opleiding tot coach, trainer en ACT-therapeute kan ik goed inspelen op de behoefte en de vraag die op dat moment nodig is.

 

Integriteit staat uiteraard hoog in het vaandel en zal worden gewaarborgd. Ik kom graag met je in gesprek zodat we een mooie training of coachingstraject kunnen realiseren. 

 

 

 

Warme groet,

 

Anouk

coachen met kat op aanvraag
Training
bottom of page